Image Alt

Koffiekaart

Caffe del Caravagio

 • Espresso

  € 1,00
 • Cappuccino

  € 2,60
 • Macchiato

  € 2,90
 • Caffe Latte

  € 2,70
 • Lungo

  € 2,40
 • Thee Bio

  € 2,50
 • Doppio

  € 2,00

Jamaica blue montain
Wordt beschouwd als de koning van de koffie. Zuivere Arabica die in het rijke gebied van de blauwe berg in het hart van het Caraïbische gebied wordt gekweekt. Een buitengewone koffie met unieke smaak en aroma, exclusief voor echte kenners.

De koffie onderscheidt zich ook door de manier van transporteren. De koffie wordt in houten vaten verscheept, van 30 tot 70 kg.

Guatemala Antiqua Pastores
Een fijne enkele oorsprong, 100% Arabica, opgegroeid in de prestigieuze Fazenda Pastores in het vulkanische gebied van Antiqua, Guatemala. Een dichte en aanhoudende geur, een perfecte mix van zoetheid en zuurgraad, die een zachte nasmaak van gedroogd fruit achterlaat.

Ethopia Sidamo
Verfijnde en hoogwaardige Single-origin, afkomstig van de bergachtige plantages van de regio in Zuidwesterse Ethiopia. Een intens, opwindend en omhullend aroma, dat een delicate bloemige en citroën-achtige smaak in de mond achterlaat.

Men zegt dat koffie ontdekt is in Ethopia. Geiten kauwde op de bessen en werden vaak hyperactief. Hierdoor gingen de boeren experimenteren met als gevolg; koffie.

Decaffeinato Biologico
De beste centrale Arabica kwaliteiten en de speciale decaffeination-techniek handhaven de organoleptische eigenschappen van de melange, waarvan de geur en fruitige smaak het tot een buiten­gewone koffie maken.

Ginseng
Alle energie van ginseng voor een 100% Arabica-espresso. Een verfijnde, volle koffie die goed past bij de bittere smaak van de ginsengwortel, met een delicate nasmaak naar vanille.

Nocciola
Een heerlijke 100% Arabica-hazelnoot-aroma espresso met een volle smaak en een intens aroma, met de hint van cacao gecombineerd met de typische smaak van herfstfruit.

Mou
Een omhullende smaak van karamel in een sterke 100% Arabica-espresso, onderscheidt zich door subtiele hints van roomboter en karamel voor een koffie met een heerlijke smaak.

Vigoroso
Concentraat van kracht en smaak, verkregen door de meest exclusieve Arabica Braziliaanse bonen uit de regio’s Cerrado, Mogiana en Sul de Minas. Gecultiveerd op een hoogte tot 1800 m boven de zeespiegel en de natuurlijke werkmethode geven het mengsel een sterk en stevige body.

Intenso
Een overwicht van de beste Mexicaanse Arabica bonen, afkomstig van de Soconusco regio. Met de hand geplukt voor een nauwkeurige selectie. Aromatische persistentie en lichte zuurgraad worden gecombineerd met een delicate zoetheid, die een aangename hint van gedroogd fruit vrijgeeft.

Vellutato
Fluweelachtig koffie met de dominantie van de Arabica-rassen uit de regio’s van Guatemala, geeft aan het mengsel raffinement van zoete honingachtige herinnering; de combinatie met de verfijnde variëteit van Ethiopische Arabica, geteeld in de hooglanden van de regio van Sidamo, geeft een aangename zuurgraad die in de nasmaak mengt met kenmerkende hints van citrus.

X