Image Alt

Lunch & Dinerkaart

lunch

  • Panino Parma

    6,50
    Buffelcreme met parmaham en rucola
  • Panino Asiago

    7,-
    Asiago kaas, salami milano en geroosterde artisjokken
  • Panino salmone

    7,-
    Gerookte zalm met truffel mascarpone en rode uien
  • Panino Brie

    6,-
    Brie, abrikozen compote, walnoten en rucola
  • Il Bruschettone

    7,50
    Brood uit Alamura met cherrytomaten, tonijn en zwarte olijf, buffel mozzarella en basilicum
  • Panino verdure grigliate

    6,50
    Panino met gegrilde groenten

Insalate

  • Insalata di stagione

    9,50
    Sla met gedroogde tomaten, gekookt ei en rode uien
  • Insalata di gamberi

    11,50
    Salade van garnalen, amandelen, tomaten en dressing

Antipasti

  • Carpaccio di Bresaola

    11,50
    Gekruid rundvlees met citroendressing en getopt met rucola en parmazaanse kaas
  • Tagliere Sagrestano

    14,50
    Verschillende vleeswaren en kaas geserveerd met gegrilde groenten
  • Millefoglie di parmiggiana

    8,75
    Meerdere lagen aubergine met kaas en tomatensaus
  • Caprese

    9,50
    Buffel mozzarella met tomaten en pesto
  • Carpaccio di Tonno

    11,50
    Dun gesneden tonijn

Zuppe

  • Zuppe del giorno

    7,50
    Soep van de dag

Paste

Sorry, no menu items matched your criteria.

diner

Antipasti

  • Tagliere Sagrestano

    8,50
    Diverse Italiaanse lekkernijen welke bestaan uit groenten, vlees en Italiaanse kazen.
  • Gepekelde zalmtartaar

    10,50
    Geserveerd met groenten en avocadocrème
  • Bruschetta

    8,00
    Wordt doorgaans geserveerd als een tussendoortje of voorafje. In Toscane heet bruschetta fettunta wat 'geolied sneetje' betekent. Sagrestano biedt u drie variaties aan met vis, vlees en vegetarisch.

Primi

  • Linguine met zeevruchten

    17,50
    In olie en knoflook gebakken visschelpen met witte wijn en rode peper.
  • Gigatone di carne

    18,50
    Verse pasta met twee soorten vlees (varken en lam) met een saus van boter en salie.
  • Pasta funghi

    16,50
    Verse pasta met gevarieerde paddenstoelen.

Secondi

  • Zeebaars

    20,50
    Op de huid gebakken, met venkel en een kruidenvinaigrette.
  • Biefstuk

    22,50
    Van de Palmesteyn Boef Blonde-rund, in rode wijnsaus geserveerd met auberginepuree en gegrilde seizoensgroenten.
  • Millefoglie di Parmegiana

    16,50
    Gegrilde aubergine met mozzarella in tomatensaus met Parmezaanse kaas en basilicum en vervolgens in de oven verder gegaard.

Dolci

  • Panna cotta

    7,00
    Huisgemaakte panna cotta, met lemoncurd en geraspte sinaasappelschil.
  • Scroppino

    7,00
    Combinatie van citroensorbet, prosecco en wodka.
  • Gelato misto

    6,50
    Twee verschillende soorten echt Italiaans ijs.
  • Torta

    4,75
    Diversi (zie vitrine)
X