Image Alt

Lunch & Dinerkaart

lunch

  • Panino Parma

    6,50
    Buffelcreme met parmaham en rucola
  • Panino Asiago

    7,-
    Asiago kaas, salami milano en geroosterde artisjokken
  • Panino salmone

    7,-
    Gerookte zalm met truffel mascarpone en rode uien
  • Panino Brie

    6,-
    Brie, abrikozen compote, walnoten en rucola
  • Il Bruschettone

    7,50
    Brood uit Alamura met cherrytomaten, tonijn en zwarte olijf, buffel mozzarella en basilicum
  • Panino verdure grigliate

    6,50
    Panino met gegrilde groenten

Insalate

  • Insalata di stagione

    9,50
    Sla met gedroogde tomaten, gekookt ei en rode uien
  • Insalata di gamberi

    11,50
    Salade van garnalen, amandelen, tomaten en dressing

Antipasti

  • Carpaccio di Bresaola

    11,50
    Gekruid rundvlees met citroendressing en getopt met rucola en parmazaanse kaas
  • Tagliere Sagrestano

    14,50
    Verschillende vleeswaren en kaas geserveerd met gegrilde groenten
  • Millefoglie di parmiggiana

    8,75
    Meerdere lagen aubergine met kaas en tomatensaus
  • Caprese

    9,50
    Buffel mozzarella met tomaten en pesto
  • Carpaccio di Tonno

    11,50
    Dun gesneden tonijn

Zuppe

  • Zuppe del giorno

    7,50
    Soep van de dag

Paste

Sorry, no menu items matched your criteria.

diner

Antipasti

  • Tagliere Sagrestano

    9,00
    Mix van verschillende Italiaanse lekkernijen
  • Carpaccio pesce di spada

    8,50
    Dun gesneden gerookte zwaardvis met olijfolie en lemon
  • Bruschetta diversi

    8,00
    Drie stukjes almaturabrood met vis, vlees en gegrilde groenten

Primi

  • Orecchiette salsiccia finocchietto e friarielli

    18,50
    Oortjespasta met saucijsjes met venkelkruiden en Italiaanse broccoli
  • Delizia limone aragostine di fiume e zucchine

    19,50
    Gevulde pasta met ricotta/citroen met rivierkreeftjes, witte wijn, courgette en room
  • Lasagna tartufo, funghi, salsa besciamella, formaggio parmigiana

    18,50
    Pastavellen met truffel, oesterzwammen, bechamelsaus en Parmezaan

Secondi

  • Filetto di Lupo di mare

    20,50
    Gegrilde zeewolf met witte wijn, knoflook, cherrytomaatjes en oregano
  • Bistecca

    22,50
    Palmesteynbiefstuk met een saus van auberginecrème, tomaatjes, rucola en parmigiana regginano
  • Millefoglie di Parmegiana

    18,50
    Gefrituurde aubergine met mozzarella in tomatensaus

Dolci

  • Eton Mess

    8,50
    Mascarpone, meringue, slagroom en een rode saus van bosvruchten
  • Scroppino

    7,00
    Combinatie van citroensorbet, prosecco en wodka
  • Torta diversi

    4,75
    Diverse taarten in onze taartenvitrine, gemaakt door Antoinette
X